Ilustratie Studio 31-D

Widaad bestaat uit 18 studio’s, een grote gemeenschappelijke ruimte met gezellige zitjes, een eetkeuken en een patiotuin. U woont dus bij ons in uw eigen appartement. U richt het in met uw eigen meubels en spullen, zodat het snel een thuis wordt.

Naast uw eigen studio bent u ook onderdeel van een kleinschalige woongemeenschap. Dat betekent dat veel dagelijkse dingen in de huiskamer plaatsvinden. De woonstudio’s zijn van alle gemakken voorzien, zoals een alarm-oproepsysteem, aansluitingen voor telefoon, televisie en internet. Verder heeft iedere studio natuurlijk ook een eigen badkamer met toilet en een eigen pantry. U kunt, als dat nodig is, alle zorg en dienstverlening in uw eigen woning ontvangen. Maar u kunt ook gebruikmaken van de gezellige gemeenschappelijke ruimtes en de patiotuin.

Ilustratie Patio-zuidgang

De gemeenschappelijke ruimte is voorzien van speciale biodynamische verlichting. Door het natuurlijk verloop van de dag met verlichting te simuleren, door middel van licht, kleurtemperatuur en lichtsterkte, kan het biologisch ritme op een natuurlijke wijze wordt ondersteund.

Bij sommige mensen is het dag- en nachtritme niet meer zo vanzelfsprekend. Zeker bij mensen met dementie is de kans groot dat het dag- en nachtritme verstoord is. Door middel van gesimuleerd daglicht kan een verstoord dag- en nachtritme worden verbeterd. Mensen worden zo overdag actiever en slapen beter. En een betere slaapkwaliteit zorgt voor vele positieve effecten.

Direct plaats!

Kunnen wij u helpen?
"Wilt u een kijkje nemen bij Huize Widaad en de diverse woonopties zien? Wij nodigen u van harte uit voor een rondleiding." -
0614408929
 

Wonen met dementie waar u altijd thuis bent. 

Ons motto:

Huize Widaad, liefdevol wonen met dementie, zodat u altijd thuis bent.

Onze kernwaarden:

  • Samen sterk
  • Thuis
  • Genieten
  • Dichtbij
  • Eigenwaarde

Huize Widaad

Plein 2000 33 1271 KK Huizen www.huizewidaad.nl info@huizewidaad.nl