Bbq 8 juli.1920x0
Blogbericht 1
8 juli 2023

Samen met bewoners, families en medewerkers hebben we een heerlijke zomer BBQ mogen en kunnen organiseren. Wat was het een fijn warme en gezellige dag.

Kersenplukken 1 juli.1920x0
Blogbericht 2
1 juli 2023

Samen met de bewoners en families naar de landwinkel Nieuwe Slagmaat in Bunnik geweest. De bewoners hebben ondanks het regen genoten van deze geweldige, gezellige dag.

Afbelding 13.1920x0
Blogbericht 1
3 december 2022

De Sint bracht een bezoekje aan de bewoners van Huize Widaad.Ze werden flink verwend met allerlei lekkers, cadeautjes en mooie gedichten. 

Afbelding 12.1920x0
Blogbericht 2
25 november 2022

Samen met de bewoners aan de slag met de Drink-Kit “goed en gezond’ drinken bij Huize Widaad begeleid door keukentijgers.Hoeveel dien je te drinken per dag? Iedereen zei meteen dat ze die 2 liter wel redden. Maar die 20 kleine glaasje op een rij was echt veel.Wat valt er dan onder gezond drinken? Met de aktiviteitenbegeleider en locatiemanager de antwoorden opzoeken op de inspiratiekaarten.En als het dan een keer minder gezond is, dan serveer je er gewoon wat gezonds te eten erbij, was de conclusie en het mag ook wel eens alleen maar lekker zijn.Rondom het drinkmoment wat spelletjes uit de drink-kit gespeeld. Zo maakte iedereen van fruit een regenboogtoren.Het meest waardevolle onderdeel was; "De bewoners aan het woord”. Met stemmen kwamen we erop uit dat gezond en lekker samen gaan, dat ze liever zonder prik drinken en dat ze best wel een keer tomatensap willen drinken.Als feestelijke afsluiter maakte elke bewoner zijn eigen mocktail. Zo ontstond er de "Crazy Koala", "het Groene Dûmpke", en de “Toren van Tristan" en de special “genieten voor iedereen”.

Wonen met dementie waar u altijd thuis bent. 

Ons motto:
Huize Widaad, liefdevol wonen met dementie, zodat u altijd thuis bent.

Onze kernwaarden:

  • Samen sterk
  • Thuis
  • Genieten
  • Dichtbij
  • Eigenwaarde